Over I-Nails

Nagelstudio I-Nails

Ina VerkerkOver Ina

In 2010 heb ik (Ina Verkerk) Nagelstudio I-Nails opgericht. Na 15 jaar als zwemlerares te hebben gewerkt, vond ik het in 2010 tijd om het roer om te gooien. De tijd was rijp om op professionele wijze uiting te geven aan mijn passie en voorliefde voor kunstnagels.

Kennis

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, zowel in diensten als in producten. Daarom heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd en ben ik mij gaan specialiseren. Nog steeds besteed ik veel tijd aan het op de hoogte blijven van nieuwe technieken en producten.

Producten

Kwaliteit uit zich niet alleen in mijn vakwerk. Voor het beste resultaat werk ik met de beste producten. Daarom werk ik bij voorkeur met topproducten uit Amerika op natuurlijke basis die niet op dieren zijn getest. 

I-Nails

U had het vast al wel opgemerkt, de I-Nails slaat terug op mijn voornaam Ina en het werk wat ik doe. Naast werken met de beste producten werk ik ook met de beste materialen. Zo treft u bij mij een absoluut reuk- en stofvrije behandeltafel. Daarnaast besteed ik ook aandacht aan veiligheid (in materiaal en apparatuur) en hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Alle materialen worden ontsmet met Barbicide. Barbicide kan binnen 30 seconden alle bacteriën, schimmels, ziektekiemen en virussen doden.

I-Nails, aangesloten bij het NagelGilde

Uiteraard zijn wij aangesloten bij het NagelGilde:

“ons doel is de kwaliteit van het vak van nagelstylist te verhogen. Door bijvoorbeeld het officieel erkennen van nagelstudio’s, het afnemen van examens en het organiseren van allerlei leuke en interessante activiteiten. Het Nagelgilde heeft inmiddels ruim 500 leden en groeit nog steeds.”