Nagelbijten

Hulp bij nagelbijten.

Nagelbijten is een lastig maar veelvoorkomend probleem waar u zich misschien voor schaamt. Nagelbijten komt zowel bij mannen als vrouwen voor en het is moeilijk om er zelfstandig van af te komen. Wij hebben een methode ontwikkeld waarmee u er wel vanaf kunt komen. Voor extra hulp hoeft u zich immers niet te schamen!

Gevolgen van Nagelbijten

Op den duur kan nagelbijten leiden tot ontstekingen en misvorming van nagels en vingertoppen, infecties van de mond en zelfs gebitsafwijkingen. Nagelbijters schamen zich vaak voor hun onverzorgde handen maar kunnen desondanks niet stoppen met nagelbijten.

Niet alle nagelbijters ondervinden ernstige problemen: sommige mensen gebruiken hun gebit gewoon als een soort altijd parate nagelknipper. Het merendeel van de nagelbijters lijdt echter aan pathologische onychophagie, oftewel ziekelijk nagelbijten.

Hoe helpen we u stoppen met nagelbijten?

We beginnen samen met het inventariseren van uw problemen rondom het nagelbijten. Na ons intakegesprek stellen we een behandelplan op en bespreken dat met u. Als u er klaar voor bent, beginnen we samen met het werken aan het oplossen van uw nagelbijtprobleem.

Het 5 stappenplan

  1. Erkennen en herkennen van het probleem en het patroon van nagelbijten inzichtelijk krijgen. Hierna gaan we aan de slag om het patroon te doorbreken.
  2. Afhankelijk van uw situatie gaan we werken aan de verzorging van uw eigen nagels of zetten we acrylnagels.
  3. Wekelijks bespreken we de voortgang en kijken we naar de staat van uw (kunst) nagels.
  4. We leren u omgaan met de groei van uw eigen nagels, verzorgen deze en geven u handvatten om de verleiding van nagelbijten in dit stadium te weerstaan.
  5. Aan het eind van dit drie maanden durende traject om te stoppen met nagelbijten, hebben we een afsluitend gesprek. In de meeste gevallen bent u na dit gesprek volledig van het nagelbijten af.

Kosten

Nagelbijtarrangement voor 3 maanden (12 sessies).

Bij dit arrangement ontvangt u kosteloos (t.w.v €21,85) een vijl, nagelriemolie en een handlotion.
zodat je ook thuis je handen en nagels kunt verzorgen.

Dit alles kost u  (bij betaling in één keer)   €268,95

Normaal kost deze behandeling                 €357,85
Uw voordeel:                                                 €  88,90