IBX en Dadi’Oil

IBX

IBX is een Nieuw en Revolutionair tweedelig systeem dat dient om natuurlijke nagels sterker te maken en beschadigde nagels te herstellen. Van nature zwakke nagels kunnen lang worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen.

Ook wordt IBX gebruikt bij de zogeheten probleemnagels, psoriasis of eczeem, nagels met een lengtegroef, nagels die splijten en of afbrokkelen. Maar ook aangetaste nagels door medicijngebruik of chemokuur. De nagels worden steviger,minder gevoelig en krijgen de kans om te herstellen.

IBX is nieuw en enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met een UV lamp of LED licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. IBX vormt ook een bescherming onder ManiQ.

ibx

Dadi’Oil

IBX dient altijd in combinatie met Dadi’Oil gebruikt te worden. Dadi’Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem. Dadi’Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is Natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxident. Dit mengesel van 21 essentiële oliën heeft een aangename frisse citrus geur.

Dadi'Oil-2