Bruidsnagels

Uw trouwdag is één van de mooiste dagen van uw leven. U wilt er dan ook perfect uitzien. Aan alles is gedacht: uw jurk, kapsel, schoeisel, alles helemaal op en top verzorgd. Maar heeft u al aan uw nagels gedacht?

Bruidsnagels bij I-Nails

Wij begrijpen dat deze dag een hele bijzondere dag is. Daarom besteden wij extra veel aandacht aan het verzorgen van uw bruidsnagels of het zetten van kunstnagels. Uiteraard wilt u er niet aan denken dat er op het laatste moment iets gebeurt met uw nagels. Daarom staan wij gedurende uw trouwdag de gehele dag stand-by voor een eventuele noodreparatie. Hierdoor hoeft u zich op deze mooie maar ook drukke dag over uw nagels geen zorgen te maken!

Wat is belangrijk bij bruidsnagels?

Het is belangrijk dat u voor uw trouwdag al gewend bent aan uw kunstnagels. Daarom adviseren wij u om 6 weken van te voren te beginnen met het dragen van kunstnagels of Mani-Q. Hierdoor weet u precies hoe het voelt.
Mocht hetgeen u hebt gekozen u niet bevallen, dan hebben we nog ruim de tijd om uw eigen nagels mooi te laten groeien en te verzorgen. Hierdoor heeft u op de dag geen verrassingen die u niet wenst. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan staan wij voor u klaar.

U kunt hier kiezen uit de bruidsarrangementen